April 2021

on 22/04/2021
  • Nieuw in de WEBSHOP

Door een vraag van een kennis of ik misschien ook iets had om een vest dicht te houden, moest ik ontkennend antwoorden. Maar ik heb daar gelijk aan toegevoegd dat ik ga onderzoeken of ik dat misschien toch kan maken. En dat ik erop terug zou komen. Inmiddels heb ik zoveel kleine onderdeeltjes en niet vergeten ervaring dat ik daar positief aan ben begonnen. Na een paar dagen steeds weer opnieuw naar de onderdeeltjes te kijken en te combineren, ook in mijn hoofd, is het uiteindelijk goed gelukt. Sinds half april staan ze in de webshop met 5 verschillende kleuren. Er waren gelijk een aantal mensen die ze fantastisch vonden.

 

  • Inspiratie door andere creatieve mensen

Ik volg zelf natuurlijk ook de nodige bedrijven/mensen op social media. En soms zijn er zulke leuke ideeën te zien. Zo is er een bedrijf in Engeland die allerlei prints maakt. Zij hadden een verhaal geplaatst op Instagram; hoe je papier maakt. Dat heb ik ook gedaan misschien ben je het tegengekomen op Insta. Ik hoop dat binnenkort ook te gaan gebruiken. Moet wat verder drogen. Ik zit te denken om de bedankjes bij een bestelling erop te zetten.

 

  • Jouw wensen

Belangrijk om te vermelden, mocht je een product zien wat je mooi vindt maar het liever net in een andere vorm, groter, kleiner of in een andere kleur zou wensen, laat het a.u.b. weten. Eigenlijk is alles mogelijk. (Contact is altijd vrijblijvend) Stuur een DM via social media of een mail naar contact@M-apART.nl.

 

  • Nieuwsbrief

Maandelijks kun je de nieuwsbrief ontvangen door je aan te melden onder aan de website home page. Waardoor je als eerste het laatste nieuws ontvangt.

En bij aanmelden ontvang je een persoonlijke KORTING-code tot 20% (Actie tot 1 mei 2021)

 

  • Bedankt

Beste klanten, volgers en kijkers BEDANKT voor de afgelopen periode. Jullie inspireren mij ook.

 

     WWW.M-apART.nl

     

Related Posts

Take a look at these posts