Februari 2021

on 02/02/2021
  • Leren en ontdekken

Vooral is de afgelopen maand, januari, besteed aan het werken en leren omgaan met social media. En te zien wat het belang daarvan is om je bedrijf uit te breiden en te verbeteren.

 

  • Nieuw in de WEBSHOP

Zie onderaan het item: nieuwe producten. Er zitten heel veel nieuwe ideeën in mijn hoofd maar helaas zijn er niet veel nieuwe producten gemaakt de afgelopen periode. De oorzaak; omdat ik recentelijk een oogoperatie heb gehad waardoor zaken toch net wat anders zijn gelopen dan ik had gehoopt. Ik zit nog in een herstelperiode maar het gaat de goede kant op.

Zoals in het vorige blog bericht aangegeven wordt de webshop steeds verder gevuld met allerlei producten die eerder zijn gemaakt. Hierdoor wordt de keuze ook steeds ruimer.

 

  • Jouw wensen

Belangrijk om te vermelden, mocht je een product zien wat je mooi vindt maar het liever net in een andere vorm, groter, kleiner of in een andere kleur zou wensen, laat het a.u.b. weten. Eigenlijk is alles mogelijk. (Contact is altijd vrijblijvend) Stuur een DM via social media of een mail.

 

  • Nieuwsbrief

Ook heb ik in mijn vorige blog geschreven dat het plan is om per kwartaal een nieuwsbrief te maken. Maar waarschijnlijk wordt het bijna dezelfde info als er in een blog komt te staan. En mijn blog verschijnt bijna maandelijks. Dus..… wordt het blog voorlopig gebruikt als nieuwsbrief maar wel aangevuld met extra informatie.

Het goede nieuws dus; je krijgt veel vaker het laatste nieuws. En bij aanmelden ontvang je een persoonlijke KORTINGscode tot 20% (Actie tot 1 mei 2021)

 

  • Nieuwe producten:

Zie de post van 1-2-2021 op: Insta; Mapart30 of FB; M-apart.nl

Zwarte (fusing) glashangers, ringen en broches met een sparkle – deze komen deze maand in de webshop.

 

  • Bedankt

 Beste klanten, volgers en kijkers BEDANKT voor de afgelopen periode. Jullie inspireren mij ook.

     WWW.M-apART.nl

 

Related Posts

Take a look at these posts