Maart 2021

on 17/03/2021
  • Nieuw in de WEBSHOP

In februari heb ik zwarte hangers met een sparkle (dichroic glas) geïntroduceerd via social media en natuurlijk staan die inmiddels in de webshop.

Medio maart komt daar de tegenhanger bij. Namelijk wit opaak glas met een toplaag van helderglas waardoor het fantastisch gaat glanzen. Er zijn er ook waar bubbelpoeder in is gebruikt. Dan lijkt alsof er gekleurde belletjes in zitten. Ook zijn er van deze glassoort ringen gemaakt waardoor er een hele mooie set is te maken.

Om dit thema zwart/wit breder te maken ben ik recent gaan werken met smalle stroken glas van 4 tot 5 mm, ribbons genaamd. Hiervan heb ik zwart-wit broches gemaakt en daarna gefused in de oven. Ook heb ik stukjes zwart en wit glas in stroken en vormen gesneden en ook hier broches van gemaakt. Dit is in de Hot-pot op hete temperatuur gebracht en zijn deze getack-fused. (De stukjes net aan elkaar gesmolten. Deze broches worden ook eind maart gepresenteerd in de webshop.

Zoals in het vorige blog bericht aangegeven wordt de webshop steeds verder gevuld met allerlei producten die eerder zijn gemaakt. Hierdoor wordt de keuze ook steeds ruimer.

  • Jouw wensen

Belangrijk om te vermelden, mocht je een product zien wat je mooi vindt maar het liever net in een andere vorm, groter, kleiner of in een andere kleur zou wensen, laat het a.u.b. weten. Eigenlijk is alles mogelijk. (Contact is altijd vrijblijvend) Stuur een DM via social media of een mail.

  • Nieuwsbrief

Maandelijks kun je de nieuwsbrief ontvangen door je aan te melden onder aan de website home page. Waardoor je als eerste het laatste nieuws ontvangt.

En bij aanmelden ontvang je een persoonlijke KORTING-code tot 20% (Actie tot 1 mei 2021)

  • Bedankt

Beste klanten, volgers en kijkers BEDANKT voor de afgelopen periode. Jullie inspireren mij ook.

 

     WWW.M-apART.nl

 

Related Posts

Take a look at these posts