Mei 2021

on 28/05/2021
  • Nieuw in de WEBSHOP

De tekst in de nieuwsbrief van april begon zo: Door een vraag van een kennis of ik misschien ook iets had om een vest dicht te houden, moest ik ontkennend antwoorden. Maar ik heb daar gelijk aan toegevoegd dat ik ga onderzoeken of ik dat misschien toch kan maken. En dat ik erop terug zou komen. Inmiddels heb ik zoveel kleine onderdeeltjes en niet vergeten ervaring dat ik daar positief aan ben begonnen.

Vervolg: En wat een heerlijk product, ik blijf ze maar maken. De aanvragen blijven maar binnenkomen. Echt heel erg leuk.

 

  • Samenwerking

Verder ga ik misschien een samenwerking aan met een ander bedrijf dat sieraden maakt van zilver en goud. Dat gaan we samen ontdekken in de komende periode. Ben zeer hoopvol hierover.

Vervolg: Inmiddels een aantal producten gemaakt onder de naam “ingewikkeld”.

Prachtige glashangers ingewikkeld in zilverdraad. Staan op de site maar ook op instagram. Ook mogelijk om dit met een zilveren ketting te bestellen.

 

  • Aanvulling polymeerarmbanden

Omdat er nog maar 1 armband in de webshop staat wordt deze het laatste weekend van mei aangevuld.

 

  • Nieuw idee

Omdat ik, zie bovenaan, met leer werk kreeg ik een idee. Er staan nieuwe broches van polymeerklei in de webshop, in de vorm van een handtasje maar met een hangover van een kompleet andere stof.

 

  • Jouw wensen

Belangrijk om te vermelden, mocht je een product zien wat je mooi vindt maar het liever net in een andere vorm, groter, kleiner of in een andere kleur zou wensen, laat het a.u.b. weten. Eigenlijk is alles mogelijk. (Contact is altijd vrijblijvend) Stuur een DM via social media of een mail naar contact@M-apART.nl

 

  • Bedankt

Beste klanten, volgers en kijkers BEDANKT voor de afgelopen periode. Jullie inspireren mij ook.

    WWW.M-apART.nl

 

Groetjes Marian

Related Posts

Take a look at these posts