Mijn naam is Marian en ben woonachtig in Groesbeek, Nederland. In ben altijd al creatief geweest maar heb daar eerder niet veel mee gedaan. Tot……

M-apART is in het najaar van 2020 gelanceerd. Ik ontwerp en maak sieraden, WallART en decoratie artikelen. Hiervoor maak ik gebruik van een aantal grondstoffen zoals glas, zilverklei, polymeer klei, kiezels en leer. En soms een combinatie hiervan. Ik kan hierin mijn creativiteit kwijt en kan op deze manier andere mensen blij maken. 

Ik haal mijn plezier uit het bedenken, ontwerpen en creëren van deze producten. Het handmatige werk met de nodige afwerking hieraan geven alle stukken een bijzondere uitstraling. Alle kleuren en vormen kunnen op jouw wensen aangepast worden waardoor het jou een goed en bijzonder gevoel kan geven bij bijvoorbeeld een kledingstuk of een decoratiestuk bijpassend, bijvoorbeeld qua kleuren, in je interieur. Alle stukken zijn handgemaakt en daarom uniek. Ook kunnen mensen aangezet worden om hun eigen creativiteit te gaan ontdekken wat in een leuke en gezellige workshop omgezet kan worden. En mocht je denken dat je dat niet kunt, ik beloof je om al mijn hulp in te zetten waardoor je wel met een mooi “ZELFGEMAAKT” sieraad of iets anders naar huis gaat. Heb je vragen of twijfel je over iets, neem contact op en je zult zien dat het gerealiseerd kan worden. In principe is alles mogelijk.  

Mijn doel is om steeds opnieuw te ontdekken wat de mogelijkheden zijn, van onder andere de materialen, om een apart en uniek ontwerp te maken. Met als resultaat dat ieder stuk, juist omdat het handgemaakt wordt, nooit identiek aan een ander stuk is. Hiermee ontvangt de klant ook altijd een exclusief en uniek stuk“. Handgemaakt is hier ook handgemaakt!

Bel, sms naar 0642-988765 of stuur een mail naar contact@m-apART.nl met je vragen of wensen en ik zal daar snel op reageren.

Groetjes, ik hoop van je te horen.