Workshops-agenda

Soorten workshops: (A) Hotpot glasfusen en meer   (B) Edelsteen armbanden of  (C) WallART met kiezeltjes. Alle workshop-info staat bovenaan deze website.

Als je met een groepje bent (minimaal 4, boven 5 personen even overleggen 🙂  kun je een dag kiezen met of zonder lunch. Meestal is er wel een datum beschikbaar

Een glasworkshop is voor maximaal  6 plaatsen dit i.v.m. de stroom. Je kunt wel met meer personen komen maar dat gaat altijd in overleg. Ik heb daar een oplossing voor.

Uiteraard kun je je ook alleen, met 2 of 3 personen aanmelden. Je kunt dit kenbaar maken met een datum via het formulier hieronder en zodra ik meer mensen of info heb, ga ik proberen om mensen te koppelen in een workshop. Altijd in overleg natuurlijk. Ik kan hier niets in garanderen

Alle workshops max. 8 personen

2023: Nooit op zondag:

Ik hoop je een keer te zien in mijn atelier, dat mag ook gewoon om even komen kijken of als je iets wilt vragen. Maak ook hier a.u.b. een afspraak voor. Je kunt mij altijd via whats-app (0642 – 988765) of per email (contact@M-apart.nl) berichten. Ik zal zo spoedig mogelijk op e-mails of telefoontjes reageren.

Groetjes Marian 

WORKSHOP CONTACT FORMULIER

Geef je keuze door op dit formulier door het te versturen.
Wacht op een bevestigingsemail, pas daarna kun je de aanbetaling doen