Workshops-agenda

Soorten workshops: (A) Hotpot glasfusen of (B) Polymeerklei (de eerste 2 kunnen ook (C) gecombineerd worden) of WallART met kiezeltjes. Alle workshop-info staat bovenaan deze website.

Als je met een groepje bent (minimaal 4, maximaal 8 pers.) kun je een dag kiezen met of zonder lunch.

Een glasworkshop is voor maximaal 6 plaatsen dit i.v.m. de stroom. Je kunt wel met meer personen komen maar dan wordt het een combinatie met een polymeerworkshop (C). Je kunt dan b.v. 4 personen eerst een glas- en 4 klei-workshop laten doen en daarna andersom. Alles staat in dezelfde ruimte.

Uiteraard kun je je ook alleen, met 2 of 3 personen aanmelden. Je kunt dit kenbaar maken met een datum via het formulier hieronder en zodra ik meer mensen of info heb, ga ik proberen om mensen te koppelen in een workshop. Je hoort dat dan uiteraard van mij.

In verband met mijn drukke werkzaamheden kan ik niet op alle dagen workshops houden. Daarom heb ik daarvoor dinsdag, donderdag en zaterdag vrijgehouden. Maar laat het aub altijd even weten als je op een van deze dagen zou willen. Mogelijk kan ik toch iets verschuiven.

2022: Nooit op zondag: Vol tot en met oktober, dus weer mogelijk: Vanaf november. M.u.v.: zaterdag 26 november is bezet.

Ik hoop je een keer te zien in mijn atelier, dat mag ook gewoon om producten te bekijken of bij vragen. Maak ook hier a.u.b. een afspraak voor. Je kunt mij via whats-app of per email benaderen, zie de gegevens hiervoor onder aan de webpagina. Ik zal zo spoedig mogelijk op e-mails of telefoontjes reageren.

Groetjes Marian 

WORKSHOP CONTACT FORMULIER

Geef je keuze door op dit formulier door het te versturen.
Wacht op een bevestigingsemail, pas daarna kun je de aanbetaling doen